28 Mart 2012 Çarşamba

İÇ DÖKMECE



Bazen bir karanlık çöker ruhuma kovalasamda gitmeyen...Olmasını istediğim ama olabilitesini bile bilmediğim durumlar olur.İşte böyle bir haldeyim bugün :( Sanki ne kadar anlatsamda hiç anlaşılmayacak gibiyim.Zaten ben anlatsamda ciddiyeti olmuyor nedense çünkü ben herkesin Güzin ablası , fikir babası , çözüm insanı ....Nasılsa kendinede derman olur diyorlar.Kuşandığım zırhın delinmesine hiç izin vermeden yaşı 31 ettik.Arada kuyruğu titretme hakkı olmayan zavallı ben...Hiç güçsüz görünmedim,hiç ağladığımı göstermedim,hiç yardım istemedim v.s liste uzar gider.Suçlu olan benim dimi?Çözüm insanı ,çok bilmiş filozof kılıklı kadın hadi bırak şikayetlenmeyide gecenin tadı kaçmasın :)Yarın kim bilir nelere gebe deyip avut kendini...
Düşüncelerin girdabına kapılmış gidiyorum hadi bakalım rastgele ....
 
Ps: Şimdi bu odun ateşinin karşısında olmak vardı ...

8 yorum:

  1. O kadar doğru bir konuya değinmişsin ki. İnsan ne kadar güçlü görünüyorsa o kadar yalnız hissediyor. savunma kalkanı bu kadar kalın olan kişiyediğerleri "yahu sen nasılsın ?" bile demeden sadece anlatmak istiyor. Güçlü görünen içten içe yıkılıyor ama kimse farkına varmıyor...

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Savunma kalkanlarını arada kapatmak lazım ama nasıl yapılır ben hiç bilemedim :(

      Sil
  2. hoşgeldin.. arada bırakmak lazım hep içinde tuttuklarını..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Hoşbuldum :)Bırakılanlar ya başkasına yük olursa diye taşır durur insan bazen böle :(

      Sil
  3. Ne güzel hızlıca başlamışsın iç dökmeye :) Güçlü olmak yalnızlığa denk ne yazık ki evet :/ Böyle zamanlarda ben içe dönerim. Bencillik yapma katsayım çok düşük...Bu içe dönüş pek uzun sürmez o nedenle. Çok geçmeden bir başkasının sorunlarını çözmeye çalışır halde bulurum kendimi. İnsanı en çok üzen şu aslında: Sen bir şekilde onları tamamlamaya çalışırsın. Ama sen de insansın eksildiğin zamanlar olur illaki.Lakin kimse seni tamamlama gereği duymaz, hatta farkına bile varmaz. İşte en çok o zaman kırılır insan... Böyle işte :)

    YanıtlaSil
  4. Eee blogumu boşamı açtım arada içimi dökecem arada keyifli paylaşımlar yapacam dimi :) Ben kırılmıyorum kimseye artık hayatta herkesin bir misyonu olduğunu düşünüyorum.Allah bana güç versin akıl sağlımı korusunda varsın ben tamamlayıcı insan olayım :)Arada böyle dertlenir geçeriz işte :)

    YanıtlaSil
  5. geçmiştir ama senin sorunlar karşısındaki güzel duruşun hoşuma gitti,seni örnek almalıyım :)

    YanıtlaSil
  6. Teşekkür ederim :) Mecbur kalınca yada hayat zorlayınca insan her duruma karşı duruş geliştiriyor.Akıl sağlığım (psikolojim )yerinde olduğu müddetçe hızır acil olayım parçalanayım önemli değil:)

    YanıtlaSil