12 Nisan 2012 Perşembe

DİYET VE SPORUMDAN İNCİLER :) BİDE KAÇ KİLO VERMİŞİM

Kahretsin açken insanın kafanı çalışır mı ha sorarım size ey ahali ? Bide açtım blogu yazı paylaşayım dedim ama ; şimdi böle bön bön bakıyorum ekrana:) Neyse bi yerden başlayımda spontane gitsin mevzu.
Diyetimin 13.günündeyim ama böyle bir diyet yapmak olmaz gavur gibi kendime eziyet ediyorum.İçimde salata , sebze ve meyva ağaçları çıkacak yakında benden söylemesi :)


Sonra bide bitki çaylarını unutmayalım.Şahsım nescafe 3 ü 1 arada manyağı olduğu için bu diyette tabiki ona yer yok demiyecem evet itiraf ediyorum günde 1 tanecik içiyorum.Ama napim kendime bi tek bu kıyağı çekiyorum onuda bırakacam inş söz :) Bitki çayı demiştik günde 4-5 fincan bitki çayı içiyorum.Yeşil çay ve 7 otlu çay favorim oldu çok zevkle içmesemde :( Tecavüz kaçınılmazsa zevk almayı bileceksin hesabı , metabolizmam hızlanacaksa içerim abi.


Diyetimin detaylarından kupleler paylaştıktan sonra yaptığım sporu es geçmeyelim lütfen . Haftanın 6 günü spor yapıyorum Allah'tan apartmanın altına spor merkezi açıldıda uzaklara gitmeye üşeniyorum sorunsalım ortadan kalktı.Komşuya gider gibi giyiyorum eşofmanları hooop spordayım.Orada 1,5 saat terde boğulmam yetmiyormuş gibi bide akşamları evde 1/2 saat yürüyorum.


Bu resmini gördüğünüz aleti hiç sevmem üstünde vakit geçmez yürü Allah yürü bi yere ulaşmak falanda yok odada öle yürürsün :) Geçen hafta spora başlamamın  ilk haftası olduğu için çektiğim kas ağrılarından bahsetmeye gerek varmı bilmem.Ama kaba etlerimde dahil tüm vücudum sancıdı resmen yahu :) Hee şimdi iyiyim dana gibi oldum zaten kasım ağrımış nolur yane.Bu ara pek bir sağlıklı yaşıyorum ben böyle yaşasam kesin 90 yaşımı görürüm.Ağlancak kadar sağlıklı sebze gani , meyve gani falan filan ...
 Öyle pizza makarna bilimum hamur işleri listeyi uzatın gitsin yazmayayım şimdi yersen tabe kilo alırsın sonra kalp damarın falan tıkanır tansiyonun çıkar ölürsün erkenden sayın okuyan :) Ben yiyemiyorum ya kimsede yemesin istiyorum ne fenayım yaa kıskançlığın bu kadarına pess :) Ya bırakın şimdi bunuda geçelimde ay sonu kendime bir ödül vericem tabi yemek olacak bu başka ne olabilir? Nasıl şimdiden hayal kuruyorum varya bilemezsiniz :)
Sadede gelirsek bu düzenli beslenme ve spor sonucu geçen hafta 1,5 kilo vermişim.Bu hafta noldu bilmiyorum yarın öğrenicem çünkü dr günüm. Bu 1,5 kilo beni mutlu ettimi HAYIR ağlayasım geldi ya tartıda dr 'a dedim bu tartı bozukmu bu denli spora vere vere 1,5 kilomu vermişim ayıp dedim ayıpp :) Tabi dr lafı yapıştırdı ''bu kiloları bir haftadamı aldın '' aman demesen bilmiyorum sanki .Tabi bir haftada almadık o kadar yetenekli değilim henüz :)
İyikide bön bakıyordum ekrana yazdıklarıma bakınca yuh dedim bide yazasım olsa nolurdu bilmiyorum.Çok konuştum pardon (yazdım )hadi bana müsade gidip bir bitki çayı yapayım kendime hatta sizde yapın :)

6 yorum:

  1. Kolay gelsin, bir haftada bir buçuk kilo gayet iyi, devam devam:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Sağol Bahar kolaysa başına gelsin demelimiyim:)Tabiki devam kilo gidene kadar durmak yok :)

      Sil
  2. bende kilo vermeye çalışıyorum ama sen baya azimlisin .Doğrusu ben düzenli spor yapamıyorum sadece yediklerini kısıtladım o kadar.Yavaş kilo veriyorum ama olsun dimi ya :)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Valla azimli olmak zorundayım yol uzun ve çetin :)Yavaş kilo vermek iyidir yola devam :)

      Sil
  3. bende tatlıyı hamur işini kestim ama günde bir bardak 3 ü 1 arada içiyorum ne yapayım o da olmazsa çok mutsuzum!tabi birde evde birkaç plates hareketi yapıyorum yakında spor salonuna gitmeye yeniden başlayacağım ama o yürüyüş bandında zaman geçmiyor gerçekten de!!!he bu kadar çabaya ne kadar mı verdim dersen arada kaçamaklar haftasonu of oluyor bende:))) 5 kilo kadar verdim sadece 3 kilo kaldı fazlalık gider heralde yaza kadar:)
    sevgiler sana kolay gelsin:)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Bende 1 adet içmezsem ölecem zannediyorum :) Gider daha vakit var ama spora başlamak iyi bir karar olur.Hem sağlık için hemde görsellik açısından büyük kazanım sağlıyor insana.Şişman olarak yaza girmek yok hadi kızlar spora :)

      Sil